Tillbaka!

Efter nagra dagar i Internetskugga är vi nu tillbaka online, dock med ett österrikiskt tangentbord som saknar en viss bokstav vilket ni sag nu....

Det blev ju tyvärr förlust mot Spanien. Vi sag matchen pa storbild. De billigaste biljetter vi hittade lag pa 400 €.... Det var dock en härlig stämning i Innsbruck den dagen och vi gick med i den sa kallade "Schweden-marsch". I taget till stadion lär det enligt den österrikiska polisen ha gatt ca 20-30 000 svenskar. De lokala tidningarna var helt lyriska och kallade det en av de mäktigaste händelserna nagonsin i Innsbruck.

Igar var det kulturdag. Vi hann med bland annat bob- och rodelbanan, det gyllene taket, fjorton kyrkor, slottet Hofburg samt Bergisel (hoppbacken).

Vi bor i Tulfes (som trogna bloggläsare redan vet). Tulfes ligger 12 km fran Innsbruck och det tar drygt 30 minter med buss till city. Pensionatet är ett trevligt familjeägt gasthaus. Det lilla som saknas är internetanslutning för gäster.


/Micke och Anders

P.S. Pa vagen hem i bussen efter Spanien matchen kom vi pa vad som gatt fel. Micke hade glömt att ta pa sig sina "Sverigearmband". Vi lovar, det ska inte hända igen!! :-)

Kommentarer
Postat av: Agneta

Vad händer då en dag som den här? Hur laddar ni inför lördagen? Nu har ni hunnit med att shoppa och varit kulturella. Är det en alptur kanske....

2008-06-17 @ 10:11:47
Postat av: Göran

Glöm inte Sverigearmbandet!!!!!

2008-06-17 @ 20:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0